Сусідку Тимошенко по камері випустили з СІЗО

Сусідку Тимошенко по камері випустили з СІЗО

Юлія Тимошенко за ґратами / Фото: TripAdvisor

Поки Тимошенко лікується в тюремній медчастині, одну з її сусідок по камері випустили на підписку про невиїзд.

Колишню сусідку Юлії Тимошенко по камері - Тетяну Грицун, яка обіймала керівну посаду в Державному казначействі, - випустили із СІЗО.

Як пише "Комсомольська правда в Україні" з посилання на інформацію з київської прокуратури, Грицун звільнили в обмін на підписку про невиїзд.

Тепер в камері Тимошенко залишилася тільки Світлана Макєєва - колишній керівник містобудівного управління столичної мерії, яку також "спіймали" на зловживаннях.

Дивіться: ФОТО, в яких "хоромах" тримають Тимошенко

Між тим, за даними джерел "КП" в державній пенітенціарної службі, після виписки з санчастини Тимошенко нудьгувати на самоті не доведеться.

"Камери Лук'янівки ніколи не пустують", - заявив представник служби журналістам.

Але питання, переселять екс-прем'єра в іншу камеру чи до тієї, де вона була раніше, підселять чергових ув'язнених, поки залишається відкритим.

Наразі ж Тимошенко, нагадаємо, перебуває в одній з палат медико-санітарної частини Лук'янівського СІЗО.

Наприкінці жовтня її стан здоров'я різко погіршився. Повідомлялося, що Тимошенко не може самостійно ходити. Лікарі висували припущення, що у екс-прем'єра може бути міжхребцева грижа, нестача вітамінів в крові і навіть онкологія.

11 жовтня Печерський райсуд Києва визнав Юлію Тимошенко винною у перевищенні службових повноважень при укладанні на початку 2009 року газової угоди з Росією і засудив її до 7 років позбавлення волі, як і вимагала прокуратура. Зараз оскарження вироку розглядає Апеляційний суд.

Читайте також:

Тимошенко може стати інвалідом - екс-глава МОЗ

Розгляд апеляції Тимошенко може затягнутися на 4 місяці

Тюремники показали, в яких "хоромах" тримають Тимошенко

У Тимошенко може бути васкуліт або лейкоз

Повʼязані теми:

Наступна публікація