Свати та невістка глави СБУ встигли купити вже чотири квартири після його призначення - ЗМІ

Свати та невістка глави СБУ встигли купити вже чотири квартири після його призначення - ЗМІ

Фото: УНІАН

Син Грицака працює начальником одного з відділів прокуратури Київської області.

Невістка та батьки невістки голови СБУ Василя Грицака мають сім квартир, чотири з яких купили менш ніж через півроку після призначення його очільником відомства.

Про це свідчить витяг із Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, повідомляють Наші гроші.

Зокрема, Ігор Драчук та Людмила Драчук є батьками Анни Грицак  – дружини Олега Грицака, сина глави СБУ Василя Грицака. Згідно із інформацією ЗМІ, сват глави СБУ Ігор Драчук 18 грудня 2015 року оформив на себе в ЖК "Зелений острів-2" квартиру площею 73 кв м, а його дружина – одразу три квартири: площею 72 кв. м., 48 та 45 кв. м.

Олег Грицак та його дружина Ганна / Фото: Наші гроші

Ці чотири квартири Драчуків могли коштувати від 263 тис. доларів.

На Драчука від листопада 2013 року зареєстрована квартира на вулиці Сікорського, 1 у ЖК "Зелений острів" площею 80 кв. м. Наразі подібне житло з меблями продається за 139 тис. доларів.

ЖК "Зелений острів"

Невістка глави СБУ Анна Грицак володіє одразу двома квартирами. Перша з них розташована на Печерську у ЖК "Престиж холл", має площу 84 кв. м. Квартира набута нею по договору міни у січні 2014. Наразі у цьому ЖК квартири з авторським дизайном продають по 3 тис доларів за кв.м.

ЖК "Престиж холл"

Від листопада 2013 року на невістку Грицака зареєстрована квартира неподалік Києва у с. Чайки у ЖК "Чайка" площею 50 кв.м. Нерухомість у цьому комплексі можна придбати за 1 тис. доларів за кв.м.

ЖК "Чайка"

На свата глави СБУ також зареєстровані три автомобілі, серед яких Mercedes-Benz ML 250 CDI, придбаний у січні 2015 року. Зараз таке вживане авто продається за 42 тис. доларів.

Тим часом Людмила Драчук від 2003 року зареєстрована як ФОП, консультує з питань комерційної діяльності, а її чоловік володіє рекламною агенцією "Рім". За даними YouControl, 2012 року агенція була збитковою, але 2015 вийшла на прибуток до 10 тис. гривень.

Син очільника СБУ за минулий рік отримав зарплатні у прокуратурі 157 тис. грн. і ще 8,5 тис доларів готівки, ще 5 тис. доларів готівкою задекларувала його дружина.

Нагадаємо, Грицак розповів, як не отримував зарплату в СБУ три роки і хто купив йому Harley-Davidson.  Голова СБУ Василь Грицак пояснив, звідки в його розпорядженні дорогі автомобілі, мотоцикл Harley-Davidson і нерухомість. За словами генерала, його дружина давно працює в бізнесі. При цьому СБівець розповів, що три роки не отримував зарплату. Про це він сказав в інтерв'ю "Лига.net". За його словами, мотоцикл Harley-Davidson купила дружина.

Він спростував інформацію про те, що його родина має горілчаний бізнес. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація