"Ти добалакалася, шльондро".  Кива опублікував переписку з опонентом по бійці у ресторані

"Ти добалакалася, шльондро".  Кива опублікував переписку з опонентом по бійці у ресторані

Ілля Кива / Фото: УНІАН

І політик, і його опонент у листуванні ображали один одного.

Народний депутат Ілля Кива на своїй сторінці у фейсбуці опублікував пост щодо бійки за його участю в одному з ресторанів Києва.

Кива стверджує, що чоловік, з яким він побився (раніше стало відомо, що це Михайло Майман – Ред.), сам напав на нього і поводився неадекватно, вигукуючи нецензурні слова.

"Я встав і підійшов до нього, нахилився з метою попросити вести себе пристойно і він зробив удар. Цій поведінці і вчинку раніше передували погрози в мережі, як в особистому листуванні, так і публічно!", - написав Кива. Інцидент він назвав діями проти нього, як "опозиційного політика".

Народний обранець додав, що викликав поліцію, був складений протокол та зняті побої.

Також він опублікував листування зі своїм опонентом. Це скріншот нецензурних коментарів Маймана під дописом та його пост, в якому він пише, що "плюнув до рота Киві".

Судячи з інших скріншотів, у месенджер Михайлу Майману Кива написав першим, назвавши "шльондрою", а потім після численних повідомлень із погрозами у відповідь забанив його.

Як повідомлялося раніше, 22 січня, народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Ілля Кива побився у ресторані з чоловіком. Відео бійки виклали у Мережі. Опонентом Киви став Михайло Майман (Помогайбо). Відомо, що Михайло балотувався самовисуванцем в народні депутати України від округу у Шевченківському районі Києва. На момент реєстрації був безробітним, проживає у Києві. На своїй сторінці у фейсбуці називає себе "ветераном війни". 

Имидж ничто - дать в ебушатню псевдоветерану Моне - все!

Опубліковано Юрієм Іоновим Середа, 22 січня 2020 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація