Тимошенко назвала Гройсмана "правою ниркою" Порошенка після його заяви про "старі партії"

Тимошенко назвала Гройсмана "правою ниркою" Порошенка після його заяви про "старі партії"

Фото: УНІАН

Лідерка ВО "Батьківщина" вважає, що прем'єр "перевзувся у повітрі".

Лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко розкритикувала заяву прем'єрміністра України Володимира Гройсмана, який назвав її партію та "Блок Петра Порошенка" "старими партіями" і зажадав, щоб вони "відійшли у минуле".

"Це трохи смішно, але насправді це як посібник з української політики. Гройсман каже, що партії БПП і "Батьківщина" – старі партії, і потрібно оцінити рівень цинізму. Гройсман – права нирка Петра Олексійовича [Порошенка]. Був, є і буде стільки, скільки існуватиме в політиці", – заявила Тимошенко  в ефірі телеканалу NewsOne.

Лідерка "Батьківщини" додала, що Гройсман "перевзувся просто в повітрі, пролітаючи над Україною, і починає розповідати про старих і нових".

"Річ у тім, що пан Гройсман вирощений Порошенком і його партією, він лише гвинтик величезної корупційної машини, яку за п'ять років змонтував Порошенко…", – зазначила Тимошенко.

Народна депутатка прокоментувала також заяви Гройсмана про те, шо за Порошенка йому заважали втілювати ті речі, які він хотів.

"Він сказав цікаву річ про те, що всі ці роки Порошенко заважав йому працювати, а тепер йому вже ніхто не заважає. Так якщо йому ніхто не заважає, і він перетворився на незалежну від Порошенка особу, то нехай знизить тарифи", – зазначила лідерка "Батьківщини".

Нагадаємо, у неділю ввечері прем'єр Володимир Гройсман в ефірі телеканалу ICTV назвав "Блок Петра Порошенка", за списками якої він був обраний до Верховної Ради в 2014 році, "старою партією, яка має відійти в минуле". "Старі партії, такі як БПП, "Батьківщина" мають відійти в минуле. У них була можливість приймати важливі для країни рішення, але вони цього не зробили", - цитує Гройсмана "Дзеркало тижня".

На думку прем'єра, до Верховної Ради дев'ятого скликання мають зайти "нові сили", до яких він відносить і свою новостворену партію "Європейська стратегія". "Було б добре, щоб до парламенту увійшли нові партії. Є "Слуга народу", "Голос", є партія "Українська стратегія Гройсмана", яка об'єднує професіоналів", - додав керівник Кабміну.

Перший віце-спікер ВР, кандидат у нардепи від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко вважає заяву прем’єра Володимира Гроймана "втратою гідності та здорового глузду". 

Нардепи відмовились відправити у відставку прем'єр-міністра Гройсмана

Нардепи відмовились відправити у відставку прем'єр-міністра Гройсмана

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація