У Тимошенко з криками відібрали висновок іноземних лікарів

У Тимошенко з криками відібрали висновок іноземних лікарів

Вирок іноземних лікарів у Тимошенко відібрали / Фото: Українська правда

Адвокат Сергій Власенко заявив, що німецьких і канадських лікарів у колонії шантажували з вимогою віддати результати обстеження Тимошенко українським лікарям.

Влада і особисто заступник МОЗ Раїса Моісеєнко маніпулюють фактами за результатами огляду Юлії Тимошенко іноземними лікарями в Качанівській колонії.

 Про це ТСН.ua повідомили у прес-службі ВО "Батьківщина", яка посилається на адвоката екс-прем'єрки Сергія Власенка.
 
Власенко повідомив, що 16 лютого йому вдалося поспілкуватися зі своєю підзахисною, і зі слів Юлії Тимошенко йому стало відомо, що екс-прем'єр-міністр не встигла належним чином ознайомитися з висновками канадських лікарів.
 
Як відомо, чиновники Мінохоронздоров'я повідомили про те, що Юлія Тимошенко сама передала висновки канадських лікарів українській стороні. За словами Власенка, це не відповідає дійсності.
 
Захисник зазначив, що Юлія Тимошенко встигла лише прочитати висновки канадської сторони, після чого вони були з криками відібрані у неї українськими лікарями, що входили до складу комісії.
 
За словами Сергія Власенка, і канадських, і німецьких лікарів на території Качанівської колонії відверто шантажували з метою передачі зроблених ними висновків вітчизняним лікарям, що входили до складу комісії.
 
Раніше ЗМІ з посиланням на джерела повідомили, що німецькі фахівці виявили у Тимошенко грижу хребта. Нагадаємо, німецькі лікарі обстежили екс-прем'єра 14 лютого, а в четвер її оглядали канадські фахівці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація