Тимошенко продовжує спати в душовій через підглядаючих чоловіків

Тимошенко продовжує спати в душовій через підглядаючих чоловіків

Через акції непокори у Тимошенко погіршився стан здоров'я

Дочка екс-прем'єра Євгенія заявила, що тюремники не виконали жодної з законних вимог Тимошенко.

Стан здоров'я Юлії Тимошенко, що знаходиться в Центральній клінічній лікарні Укрзалізниці в Харкові, не поліпшується, вважає адвокат екс-прем'єра Олександр Плахотнюк.

За його словами Тимошенко продовжує знаходитися в тій комірчині, де перебувала з початку оголошення акції непокори. "Там приблизно 4,5-5 квадратних метрів. Там встановлено металевий тапчан. Зрозуміло, що в таких умовах про поліпшення здоров'я ніякої мови бути не може, тому здоров'я, насправді, погіршується", - зазначив Плахотнюк.

Як повідомляє УНІАН, він зазначив,що Тимошенко перебуває в нормальному моральному стані і збирається продовжувати боротьбу за свої права. "На щастя, це ніяк не впливає на її моральний стан, і вона буде продовжувати всіма можливими способами відстоювати свої права, тому що камери відеоспостереження так і не прибрали, чоловіків не прибрали з моніторів", - прокоментував правозахисник.

Крім того, за свідченням Плахотнюка, Тимошенко взагалі не виходить з кімнати, а умови, в яких вона зараз перебуває, на його думку, не сприяють поліпшенню здоров'я, навіть незважаючи на лікування.

У свою чергу дочка екс-прем'єра Євгенія Тимошенко заявила, що тюремники не виконали жодної із законних вимог Юлії Тимошенко, оголошених нею 8 січня. "Я знову відвідувала маму. Вона до цих пір знаходиться у душовій кімнаті, постійно лежить на залізному тапчані. На жаль, жодних зрушень у виконанні її вимог немає", - цитує її офіційний сайт Тимошенко.

Дочка екс-прем'єра зазначила, що самопочуття Тимошенко не поліпшується.

"Мама страждає від сильного болю в спині. Стан її здоров'я залишається складним. Ми чекаємо приїзду німецьких лікарів", - додала вона.

Нагадаємо, раніше лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк заявив, що опозиція буде домагатися переведення на лікування екс-прем'єра за кордон.

Як повідомлялося, 8 січня Тимошенко почала акцію громадянської непокори. Вона, зокрема, відмовляється спілкуватися зі слідчими і прокурорами, не має наміру добровільно їхати до суду, а в разі спроби доставити її примусово чинитиме фізичний опір. Екс-прем'єр також відмовилася повертатися в палату до тих пір, поки там ведеться відеоспостереження і цілодобово знаходиться караул.

Начальник Качанівської виправної колонії Ігор Колпащиков заявив, що в палаті Тимошенко знаходиться три камери відеоспостереження, які ніхто прибирати не збирається.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація