Тимошенко відмовилася вести дебати між Порошенком та Зеленським

Тимошенко відмовилася вести дебати між Порошенком та Зеленським

Фото: Associated Press

У команді Зеленського розповіли, кого бачать на місці модератора дебатів між кандидатами у президенти.

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко не буде вести дебати між кандидатом у президенти Володимиром Зеленським та чинним главою держави Петром Порошенком. 

Про це заявив радник штабу Зеленського Дмитро Разумков в ефірі радіо "Новое время".

"Вона була б незалежним арбітром, тому що критикувала б обох кандидатів. Якби вона погодилася, то на стадіоні було б представлено 60% голосів виборців. Тобто це було б реально представництво більше половини країни. Але сталося так, як сталося", - наголосив він.

За словами Разумкова, місце модератора буде запропоновано "будь-кому іншому".

"Це повинен бути незалежний рефері, який буде рівновіддалений від двох команд", - пояснив він.

Нагадаємо, 31 березня відбувся перший тур президентських виборів. Ввечері стали відомі результати екзит-полів - згідно з ними, найбільше голосів набрали Володимир Зеленський та Петро Порошенко. 1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила на теледебати обох кандидатів у президенти. Спочатку команда Зеленського відмовилася від пропозиції. Українці почали ширити у соцмережах хештег #хочубачитидебати. 

Увечері 3 квітня кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський викликав чинного президента Петра Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський" і висунув низку умов. У ніч проти 4 квітня Петро Порошенко заявив, що готовий дебатувати на стадіоні зі своїм суперником у другому турі виборів президента. Нещодавно Зеленський опублікував чергове відеозвернення, у якому запросив Юлію Тимошенко стати арбітром зустрічі кандидатів. 

Детальніше у нашій інтерактивній хроніці: 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація