Тимошенко заявила про свій третій похід у президенти України

Тимошенко заявила про свій третій похід у президенти України

Фото: УНІАН

Політик переконує, що основна політична спецтехнологія влади - всіх ”непокірних на цих виборах” називати ”рукою Кремля”.

Лідерка партії "Батьківщина", голова фракції "Батьківщина" у Верховній Раді Юлія Тимошенко оголосила про своє балотування на пост президента України.

Про це вона заявила під час з’їзду партії у Палаці спорту 22 січня.

Тимошенко наголосила, що влада України усе робить для того, щоб країна стала руїною, і заявила, що йде в президенти. За її словами, основна політична спецтехнологія влади - всіх ”непокірних на цих виборах” називати ”рукою Кремля”, зокрема демократичні сили, які сьогодні не разом із владою.

Президентські вибори 2019 року стануть для Тимошенко вже третіми. Нагадаємо, від 31 грудня 2018 року в Україні офіційно стартувала президентська виборча кампанія. Кандидати у президенти можуть подавати документи на розгляд до Центральної виборчої комісії. Процедура реєстрації завершиться 3 лютого. Самі вибори призначені на 31 березня 2019 року.

Про кандидатів, які вже подали документи до ЦВК та планують взяти участь у президентських перегонах, читайте за посиланням.

Виборчий прайс: скільки коштує організація кампанії

Виборчий прайс: скільки коштує організація кампанії

Повʼязані теми:

Наступна публікація