Тимошенко закликала зробити з України "канцлерську" республіку

Тимошенко закликала зробити з України "канцлерську" республіку

Фото: Reuters

Палку політичну промову перервав напівоголений чоловік.

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко зорганізувала в Києві форум, який офіційно не називають передвиборним, але на ньому говорили про новий курс для країни. Несподіванкою заходу став напівоголений м'язистий юнак із квітами, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Тимошенко з’явилася на форумі без коси, у скромному сірому костюмі, але на високих підборах. Двічі прем’єр-міністр оголосила про новий курс. "Я не буду вас агітувати і точно не буду вас закликати вступати в партію. Але якщо хтось захоче після форуму вступити – печатки і пусті бланки в мене є", - запевнила вона перед однопартійцями, першим президентом Леонідом Кравчуком, священиками та родичами.

 

Молодий чоловік оголився під час виступу Тимошенко на форумі в Києві

Молодий чоловік оголився під час виступу Тимошенко на форумі в Києві

 

Серед виступу політика на сцену піднявся чоловік із квітами. Він перервав Тимошенко, подарував букет, поцілував її і почав роздягатися. У кулуарах він назвався Максимом Яригіним і розтлумачив символи, що були намальовані на його тілі. "Я її люблю, поважаю, як людину. Але вона йде не туди. Боюся, що курс буде тільки вниз", - пояснив молодик.

 

 

Тим часом Тимошенко дві години без суфлера і втоми розповідала про своє бачення майбутнього України та запропонувала всенародно голосувати за раду моральних авторитетів нації, дати людям право законодавчої ініціативи і зробити з України парламентську республіку, щоб обирати президента по-новому. "Парламентська форма правління канцлерського типу. При балотуванні в парламент на чолі списку стає кандидат на посаду канцлера, і люди голосують одночасно за кандидата на канцлера і за партійний список", - пояснила вона.

 

 

Про свої президентські чи канцлерські амбіції вона жодного разу напряму не згадала. "Якщо президентом стане черговий Янукович, то він і програми відповідні реалізовуватиме. А якщо ми зможемо згуртуватися, реально перезавантажити владу, перезавантажити країну – я, як лідер команди, гарантую реалізацію. І я підозрюю, що новий обраний президент не допрацює свій термін, бо буде введено нову Конституцію одночасно з достроковими виборами парламенту", - заявила вона.

Кореспондент ТСН Ольга Кошеленко

Повʼязані теми:

Наступна публікація