Тимошенко записала відеозвернення до Порошенка та Зеленського через їхні "телефонні дебати"

Тимошенко записала відеозвернення до Порошенка та Зеленського через їхні "телефонні дебати"

Фото: УНІАН

За її словами, те, що відбувалось в ефірі - "боляче" та "принизливо".

Юлія Тимошенко записала звернення через телефонну розмову кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського в ефірі "Права на владу".

"Мене важко запідозрити в тому, що я когось з них підтримую", - заявила лідерка "Батьківщини". Втім те, що вона побачила, за її словами "боляче ранить душу усім українцям". "Я побачила руйнацію статусу посади президента. Я побачила приниження української держави", - сказала вона.

Вона звернулась до Петра Порошенка: "Я знаю, що частина людей в Україні вірить у те, шо ви зробили частину добрих справ для нашої держави". Тому у цей "важкий для нього час" Тимошенко порадила чинному президенту не ставати частиною чужого шоу, тримати президентську планку та захистити статус очільника держави.

Також лідерка "Батьківщини" звернулась до кандидата у президенти Володимира Зеленського. Йому вона порадила берегти честь і гідність посади президента, якщо він мріє її обійняти. "Не треба довкола неї влаштовувати бої" і нищити гордість президентського статусу, заявила Тимошенко.

"Коли я дивилася на останні хвилини цього діалогу, коли Володимир Зеленський кинув трубку, практично в обличчя чинному президенту, я побачила який це стрес для президента. Знаючи його проблеми зі здоров'ям у нього просто пересохло в роті і він не міг далі говорити", - прокоментувала Тимошенко побачене. "Треба просто буди людьми і вчасно вміти подати навіть один одному ковток води", - підсумувала вона.

Нагадаємо, 11 квітня президент України Петро Порошенко несподівано з'явився в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1". Після привітального слова чинний глава української держави одразу перейшов до справи – він викликав на дебати у студії свого опонента, кандидата Володимира Зеленського. Згодом Володимир Зеленський телефоном вийшов на зв'язок і між ним та Порошенком сталася емоційна суперечка. Кандидати говорили синхронно, часто перебиваючи один одного і не слухаючи опонента. Врешті Зеленський різко завершив розмову.

Подробиці візиту президента читайте та дивіться у матеріалі: Перші дебати з Зеленським та особисті відповіді на звинувачення: усе про несподівану появу Порошенка на "Право на владу".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація