Тимошенко звинуватила Порошенка в провокації перед її мітингом у Дніпрі

Тимошенко звинуватила Порошенка в провокації перед її мітингом у Дніпрі

Фото: Reuters

На думку політика, глава держави задіяв чорний піар проти неї.

Дніпро в годину пік встав у заторах, бо всі під'їзди до площі Героїв Майдану були заблоковані екіпажами патрульної поліції. Там нардеп Юлія Тимошенко представляла свою стратегію, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

На мітингу  зібрався натовп, під’їзди до площі перекрили на прохання організаторів мітингу.

Перекрите середмістя у годину пік: Дніпро встав у заторах через приїзд Тимошенко

Перекрите середмістя у годину пік: Дніпро встав у заторах через приїзд Тимошенко

Напередодні візиту колишньої дніпрянки у місті з’явилися плакати провокативного змісту, а у соцмережах – інформація про роздачу грошей та продуктових наборів для тих, хто прийде на мітинг. Все це Тимошенко назвала провокацією з боку президента Петра Порошенка. Тим паче, що за її словами, метою приїзду був не мітинг, а святкування сторіччя Дніпропетровського університету, де вона колись навчалася.

"Я приїхала на свою рідну землю, в Дніпро. І мета мого приїзду – привітати свою альма-матер, дніпровський університет, славну наукову школу, зі сторіччям її народження. І сьогодні я розпочала свій день якраз з того, щоб відвідати цей день народження нашого рідного дніпровського університету. Я мала можливість поспілкуватися з професорами, доцентами, викладачами, студентами. І це було дуже-дуже зворушливо", - запевнила лідер "Батьківщини".

Повʼязані теми:

Наступна публікація