Трамп обурений, що ФБР не перешкоджає витокам у ЗМІ секретної інформації

Трамп обурений, що ФБР не перешкоджає витокам у ЗМІ секретної інформації

Фото: Reuters

Американський президент звинуватив ФБР, що воно навіть не може знайти таких інформаторів всередині своєї структури.

Американський президент Дональд Трамп розкритикував ФБР через те, що бюро не перешкоджає витоку в ЗМІ секретної розвідувальної інформації, очевидно, що стосується зв'язків оточення президента з російським урядом.

Про це Трамп написав на офіційній сторінці у Facebook і у Twitter.

"ФБР абсолютно не в змозі зупинити тих, хто сприяє витокам інформації у сфері національної безпеки, що просочилися в наш уряд протягом тривалого часу", - йдеться у повідомленні.

При цьому Трамп звинуватив ФБР, що воно навіть не може знайти таких інформаторів всередині своєї структури.

"Секретна інформація надається ЗМІ, які можуть створити руйнівний ефект для США. Знайти негайно!" - резюмував Трамп.

Нагадаємо, що раніше авторитетний ресурс CNN звернувся до команди новообраного президента США Дональда Трампа з проханням пояснити, які саме вони допустили неточності при публікації своїх новин, після того, як Трамп не дозволив їх журналісту задати питання під час своєї першої прес-конференції.

Нагадаємо, американський ресурс BuzzFeed вразив світ, опублікувавши досьє на 35 сторінок, в якому стверджується, що Росія має компромат на Трампа, а також наводяться дані про зв'язок Трампа з Росією і втручання Росії у вибори в США. При цьому журналісти BuzzFeed зазначили, що документ не є підтвердженим.

CNN, своєю чергою, повідомив у вівторок, 10 січня, що чотири представника з керівництва американської розвідки надали екс-президенту США Бараку Обамі і новому президентові Дональду Трампу двосторінковий огляд досьє, в якому зокрема йшлося про втручання Росії у президентські вибори США і також про компромат на Трампа.

Хто оприлюднив компромат на Дональда Трампа та чим це може загрожувати США

Хто оприлюднив компромат на Дональда Трампа та чим це може загрожувати США

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація