Трамп знову заявив про "шахрайські вибори" та закликав до перерахунку голосів

Трамп знову заявив про "шахрайські вибори" та закликав до перерахунку голосів

Фото: Associated Press

Чинний президент заявив, що має докази фальсифікації та шукає суддю.

Чинний очільник США Дональд Трамп знову повідомив про фальсифікацію президентських виборів 2020 року та закликав до перерахунку голосів. 

Відповідні заяви він озвучив під час організованої республіканцями зустрічі у Пенсильванії у середу, 25 листопада, пише The Hill.

"Ці вибори демократами були програні. Вони шахраювали. Це були шахрайські вибори, - висловився американський президент. - Ми повинні перевернути підсумки виборів".

Трамп додав, що має докази, які дозволять змінити результати голосування. "Все, що нам потрібно, - це суддя, який вислухає їх належним чином", - наголосив він. 

Зазначимо, що два дні тому адміністрація Трампа почала співпрацювати з перехідною командою новообраного президента США Джо Байдена щодо передавання влади.

Так, 24 листопада Джо Байдена офіційно визнали новообраним президентом Сполучених Штатів - про це заявила Адміністрація загальних служб у розісланих йому самому і федеральним установам листах. 

Новообраний президент США вже назвав кандидатів на ключові посади у сферах зовнішньої політики та національної безпеки у своїй майбутній адміністрації.

Він також заявив, що упродовж своїх перших 100 днів перебування на посаді має намір провести імміграційну реформу, скасувати укази Дональда Трампа про навколишнє середовище і допомогти владі штатів у боротьбі з коронавірусом.

11 мільйонів людей отримає американське громадянство – Джо Байден розповів про майбутні реформи

11 мільйонів людей отримає американське громадянство – Джо Байден розповів про майбутні реформи

Повʼязані теми:

Наступна публікація