"Треба думати, як жити далі". Тимошенко записала відеозвернення – переможець другого туру для неї очевидний

"Треба думати, як жити далі". Тимошенко записала відеозвернення – переможець другого туру для неї очевидний

Фото: Associated Press

Вона закликає людей припинити "політичний передоз" у повсякденному житті.

Очільниця "Батьківщини" Юлія Тимошенко записала нове відеозвернення – у ньому вона заявила, перемога кандидата у президенти Володимира Зеленського у другому турі виборів очевидна.

Ролик Тимошенко опублікувала на сторінці у Facebook.

За її словами, повсюдно українці сваряться через підтримку різних кандидатів. "Всі думають про те, що один кандидат всіх лякає, що після виборів президента буде Армагеддон, другий кандидат говорить про те, що після виборів все буде зашибісь. Не буде ні першого, ні другого", - запевняє Тимошенко.

За її словами, "після 21 квітня наступить 22 квітня" – але стосунки людей будуть зруйновані.

"Нам треба це припиняти. Нам треба повернутися з політичної війни, припинити цей політичний передоз в нашому повсякденному житті", - сказала політик.

"Ми, Україна, вже відбулися яке самостійна держава, і ніякі вибори президента у нас цього не заберуть", - підсумувала вона.

Вона вважає, що запитання, за кого голосувати у другому турі, більше ставити не треба. "Тому що математика великих чисел вже говорить про те, що у другому турі переможе Володимир Зеленський. Це об’єктивна реальність і треба вже думати, як з цим жити далі", - пояснила лідерка "Батьківщини".

Раніше Юлія Тимошенко записала звернення через телефонні дебати кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського в ефірі "Права на владу".  "Я побачила руйнацію статусу посади президента. Я побачила приниження української держави", - сказала вона.

Тимошенко записала відеозвернення до кандидатів у президенти

Тимошенко записала відеозвернення до кандидатів у президенти

Нагадаємо, 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента України. Через тиждень ЦВК офіційно оголосила результати голосування. Згідно з результатами підрахунку 100% бюлетенів, до другого туру проходять Володимир Зеленський (30,24%) і Петро Порошенко (15,95%). Тимошенко посіла третє місце з результатом в 13,4%. Єдиним регіоном, де вона здобула перемогу, стала Івано-Франківська область. Порошенко переміг у Львівській і Тернопільській областях, Юрій Бойко - у Луганській та Донецькій областях, а Зеленський - у решті.

Зеленський закликав свого опонента провести дебати на НСК "Олімпійський" у Києві. Порошенко на його виклик погодився. У МВС вже заявили про готовність забезпечити порядок на головній спортивній арені столиці

Повʼязані теми:

Наступна публікація