ТСН.ua з'ясував, хто "спіймав" Тимошенко під час шопінгу у Берліні

ТСН.ua з'ясував, хто "спіймав" Тимошенко під час шопінгу у Берліні

Німецький фотограф підтвердив, що бачив Тимошенко у Берліні / Фото: focus.de

У виданні "Focus" розповіли, хто і коли сфотографував екс-прем'єрку у Німеччині. 

Світлину Юлії Тимошенко з донькою зробив безпосередньо керівник фото-відділу видання. Про це повідомив Гудрун Дометайт, заступник керівника міжнародного відділу, у відповідь на запит ТСН.ua. 

"Я підтверджую, що наш журнал "Focus" оприлюднив фото Юлії Тимошенко з її донькою 28 липня. Знімок зробив керівник фото-відділу. Вони гуляли на Кудаммі у Берліні. З повагою, Гудрун Дометайт, заступник керівника міжнародного відділу", - йдеться у тексті офіційного коментаря видання.

Редакція німецького видання "Focus" раніше вже підтвердила інформацію про те, що Юлію Тимошенко та її дочку нещодавно "застукали" за шопінгом на одній з найдорожчих вулиць Берліну.

Скандальна історія "випливла" у ЗМІ наприкінці липня - Тимошенко та її дочка Євгенія прогулювалися магазинами німецької столиці, а біля місця шопінгу на них чекав чорний лімузин.

Українське видання "Вести" поставило під сумнів достовірність світлини і опублікувало новину про те, що дана інформація не відповідає дійсності. Редакції ТСН.ua, у свою чергу, вдалося отримати коментар німецького видання і підтвердження інформації щодо шопінгу екс-прем'єрки у Берліні.

Також німецьке видання надало електронну версію сторінки журналу, на якому "засвітилася" Тимошенко.

Стаття про шопінг Тимошенко вийшла у німецькому виданні / Фото: focus.de

Нагадаємо, раніше "бідна" Тимошенко "нашкребла" майже 68 млн грн на вибори. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація