Турчинов хоче, щоб 2016-й став "роком перемоги на всіх фронтах"

Турчинов хоче, щоб 2016-й став "роком перемоги на всіх фронтах"

Турчинов привітав українців із Новим роком / Фото: УНІАН

Секретар РНБО побажав українцям справжнього, а не декларативного миру.

Україна пережила надзвичайно складний 2015-й рік і тепер із надією дивиться в майбутнє. Про це заявив у своєму новорічному привітанні секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов.

"Для нашої країни та українців взагалі минулі два роки стали страшним випробуванням. У 2014 році країна опинилася на межі колапсу, але разом, завдяки всім вам, ми втримались, зберегли нашу незалежність і зараз даємо гідну відсіч ворогу", - зауважив він.

Турчинов наголосив, що зараз триває відродження армії, створено Нацгвардію та нову поліцію, здійснено зміни в силовому блоці. "Тобто, ті задачі, які ми ставимо перед собою, не так швидко, як хотілося б, але реалізуються", - відзначив секретар РНБО.

Він також побажав, щоб 2016-й рік став переможним і виправдав усі найкращі сподівання громадян України.

"Нехай прийдешній 2016 рік виправдає всі сподівання та надії і стане роком нашої перемоги на всіх фронтах: як внутрішньому, так і зовнішньому. Нехай 2016 рік стане роком нашої перемоги та роком справжнього, а не декларативного миру!", - побажав Турчинов.

Перед Новим роком секретар РНБО заявив, що Росія повністю зірвала Мінські угоди. Однак мирний процес буде продовжено наступного року, запевнив Турчинов.

Повʼязані теми:

Наступна публікація