Турчинов назвав Медведєва "неадекватним мрійником" через заперечення державності України

Турчинов назвав Медведєва "неадекватним мрійником" через заперечення державності України

Фото: УНІАН

На його думку, Україна існуватиме і після того, як внутрішні протиріччя розірвуть на шматки залишок радянської імперії під назвою Росія.

Заява прем‘єр-міністра РФ Дмитра Медведєва щодо відсутності в України державності засвідчує, що російське керівництво боїться та істерично сприймає сам факт існування нашої країни.

Про це на своєму персональному сайті заявив секретар РНБО Олександр Турчинов.

"Хочу нагадати цим кремлівським неадекватним мрійникам, що в українців була держава зі столицею у Києві ще задовго до виникнення Московського улусу Золотої Орди. Україна існуватиме і після того, як злоба, агресія та внутрішні протиріччя, які завжди притаманні тоталітарним режимам, розірвуть на шматки залишок радянської імперії, що носить назву Russia (Раша)", - наголосив він.

Турчинов також нагадав, що Україна - це держава, яка зупинила просування російського агресора на захід. "Україна - це держава, яка своїм існуванням ставить хрест на відродженні та реванші радянської імперії зла", - додав секретар РНБО.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Дмитро Медведєв образливо прокоментував заяву глави СБУ Василя Грицакапро можливий "російський слід" у терактах в Брюсселі, назвавши українського посадовця "придурком". Згодом до образ Грицака підключився і глава Адміністрації президента РФ Сергій Іванов.

У Службі безпеки України здивовані бурхливою реакцією керівництва РФ щодо припущення голови спецслужби Василя Грицака щодо можливого "російського сліду" в терактах у Брюсселі.

В СБУ вважають, що "придурками" і "дегенератами" слід називати тих, хто посилає своїх співгромадян – цивільних та військових – на неоголошену війну з колись братнім народом; а коли ті повертаються додому понівеченими або у рефрижераторах – відмовляються від них зі словами "мы вас туда не посылали".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація