Тверезо миследумні: Садовий не виключає об’єднання із Гриценком і Вакарчуком на парламентських виборах

Тверезо миследумні: Садовий не виключає об’єднання із Гриценком і Вакарчуком на парламентських виборах

Фото: Сайт об'єднання "Самопоміч"

"Без якісного парламенту нічого не буде», - вважає Садовий.

Кандидат у президенти України Андрій Садовий фактично не відповів на питання, чи може він підтримати інших кандидатів на президентських виборах. Проте він готовий до формування політичного союзу на парламентських виборах.

Про це він повідомляє "Громадське радіо".

На питання, чи він готовий до об'єднання з ліберальними кандидатами на президентських виборах, Садовий відповів, що його кандидатуру підтримала партія.

Але він додав, що бачить можливість ширшого альянсу на парламентських виборах.

"Без якісного парламенту нічого не буде

. Для мене дуже важливо об'єднати і Вакарчука, і Гриценка, Демальянс, Силу людей, всі тверезо мислячі політичні структури, щоб ми на парламентські вибори ішли однією потужною командою і мали більшість в парламенті. Тоді реально почнуться зміни", - резюмував Садовий.

Лідер "Об’єднання Самопоміч" Андрій Садовий іде в президенти

Лідер "Об’єднання Самопоміч" Андрій Садовий іде в президенти

Зазначимо, у вересні Анатолій Гриценко в ефірі одного з телеканалів запропонував Садовому об'єднатися перед виборами президента України. 

"У мене є хороші контакти з достатньо великою кількістю політиків, ми зустрічаємося, п’ємо каву, але у нас не швейцарська модель, і п’ятьох президентів одночасно бути не може", - незабаром сказав Садовий у відповідь на запитання щодо підтримки лідера "Громадянської позиції", екс-міністра оборони Анатолія Гриценка на виборах президента. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація