Тягнибок потролив музей Нідерландів, запропонувавши картину Бандери

Тягнибок потролив музей Нідерландів, запропонувавши картину Бандери

Фото: facebook.com/oleh.tiahnybok

Лідер "Свободи" відреагував на закиди щодо вимагання викупу.

Сьогодні, 7 грудня, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок запропонував музею Нідерландів, де його підозрюють у вимаганні викупу, замість згаданих картин портрети українських націоналістів.

"Шановний представник музею Західної Фрісландії! Ось, "знайшлися" картини - приїжджайте, забирайте і виставляйте!", - написав Тягнибок у своєму Facebook.

Зазначимо, що на фото, яке він додав до свого допису у соцмережі, на стіні за його спиною висять портрети  Романа Шухевича, Степана Бандери та Євгена Коновальця.

Крім того, як пише Українська правда, колишній голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко відкидає звинувачення у причетності до вимагання викупу за викрадені з музею в Нідерландах картини.

"Звертаюся до Інтерполу та правоохоронних органів Голландії розслідувати та встановити дійсних правопорушників цього злочину", - сказав він.

Нагадаємо, що сьогодні у ЗМІ з'явилися повідомлення про причетність лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока, колишнього голови СБУ Валентина Наливайченка та екс-заступника комбата ОУН Бориса Гуменюка до вимагання викупу за викрадені з музею в Нідерландах картини.

Про це пише голландське видання NOS з посиланням на представника музею Західної Фрісландії Артура Бранда, який зробив відповідну заяву під час прес-конференції.

Зазначимо, що сам Борис Гуменюк у коментарі ТСН.ua спростував свою причетність, назвавши цю історію чутками.

 

Шановний представник музею Західної Фрісландії! Ось, "знайшлися" картини - приїжджайте, забирайте і виставляйте!))

Posted by Олег Тягнибок on 7 декабря 2015 г.

Повʼязані теми:

Наступна публікація