Тюремники запевняють, що Тимошенко сьогодні розкидалась жартами

Тюремники запевняють, що Тимошенко сьогодні розкидалась жартами

Тюремники кажуть, що Тимошенко зовсім не схудла / Фото: Прес-служба БЮТ

Екс-прем'єр добре рухається і зовсім не схудла.

Руховий режим екс-прем'єра Юлії Тимошенко не змінився, вона виглядає добре і жартує.

Про це заявив заступник начальника Качанівської колонії, де утримується ув'язнена, Ігор Колпащіков в четвер.

"Сьогодні до неї заходили співробітник колонії, зокрема лікарі і чергова служба. Стан здоров'я Тимошенко задовільний, виглядає вона добре, її життєвий руховий режим ніяк не змінився, конкретно я маю на увазі те, що вона не лежить весь час на ліжку, вона рухається, рівень її рухливості такий самий, як і раніше. Настрій сьогодні взагалі був хороший, вона жартувала", - стверджує Колпащіков.

Відповідаючи на питання, чи голодує ув'язнена, він сказав: "Я ще раз хочу підкреслити, що на сьогоднішній день ніяких заяв керівництву колонії про те, що вона планує голодувати або голодує, від Тимошенко не надходило. Про це навіть Кожем'якін (лідер фракції "БЮТ -Батьківщина" Андрій Кожем'якін) говорив. Тобто голодування Тимошенко не оголошувала".

На уточнююче питання про наявність продуктів у Тимошенко Колпащіков заявив: "Холодильник у неї в кімнаті. У холодильнику продукти харчування є в великому обсязі. Отже, у адміністрації немає жодних причин для того, щоб змушувати її примусово харчуватися".

"Продуктову передачу передавали їй 20 квітня. Як правило, Тимошенко передають продукти один раз на тиждень. Цього разу передали супи, борщ, каші, соки, фреші, компот, виноград, банани, яблука, інші фрукти і т.д.".

За його словами, візуально ув'язнена не змінилася у вазі, а проходити процедуру зважування бажання вона не виявляла, такої заяви від неї немає. "При бажанні таку процедуру можна провести в медсанчастині колонії", - додав він.

Як повідомлялося, в четвер захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що вона голодує 14-й день, стан її здоров'я погіршується, вона візуально сильно схудла і майже не рухається. Він також сказав, що на прохання Тимошенко родичі щодня передають їй тільки воду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація