У "БПП" не вірять в коаліцію й вже готуються до виборів восени - ЗМІ

У "БПП" не вірять в коаліцію й вже готуються до виборів восени - ЗМІ

Березенко офіційно дав команду усім штабам "Блоку Петра Порошенка" готуватися до дострокових парламентських виборів / Фото: УНІАН

Команда до підготовки була дана всім партійним штабам.

Нардеп Сергій Березенко офіційно дав команду усім штабам "Блоку Петра Порошенка" готуватися до дострокових парламентських виборів на вересень.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на політолога Тараса Березовця. Своєю чергою він цю інформацію отримав від кількох джерел – народних депутатів та працівників штабу БПП.

Раніше джерела видання повідомляли про такий варіант розвитку подій, а депутат Микола Томенко говорив, що керівництва БПП, "Батьківщини" і "Самопомочі" вже почали готувати своїх кандидатів в округах.

За словами Березовця, команду готуватися до виборів штабам БПП дали тиждень тому.

Відповідно до його джерел, це пов'язано з тим, що нинішня коаліція навряд чи вціліє, а інші формати навряд можливі. Політолог не виключив, що ці чутки поширюються "превентивно", для тиску на колег по коаліції.

Раніше голова українського парламенту Володимир Гройсман заявляв, що питання проведення позачергових виборів Верховної Ради України - не актуальне. Він вважає, що цей парламент здатний приймати рішення і "дуже далекий від позачергових виборів".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація