"У будь-якому селі Грузії я збирав більше людей": Саакашвілі - про "Каву на Хрещатику"

"У будь-якому селі Грузії я збирав більше людей": Саакашвілі - про "Каву на Хрещатику"

Фото: Reuters

Політик вважає, що Порошенку час задуматися про свої перспективи.

Колишній президент Грузії і екс-очільник Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі розкритикував акцію "Кава на Хрещатику" через невелику кількість її учасників.

"У будь-який момент свого президентства, в будь-якому селі Грузії, я збирав більше людей, не роздаючи цукерки й каву", - написав політик на своїй сторінці у Facebook.

На думку Саакашвілі, президентові України Петру Порошенку "час задуматися про свої перспективи".

"Коли чинний президент найбільшої країни в Європі не може зібрати більше людей на свою підтримку, ніж сьогодні зібралося на головній площі країни, а на його думку це йому зараз найбільше і потрібно, йому пора серйозно задуматися про свої найближчі перспективи", - заявив він.

У будь-який момент свого президентства, в будь-якому селі Грузії, я збирав більше людей, не роздаючи цукерки й каву. Ко...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 24 грудня 2017 р.

У той же час один з організаторів акції – радник президента Юрій Бірюков – зазначив, що "Кава на Хрещатику" була не політичним мітингом, а його учасники "просто вийшли попити кави".

Несколько сотен человек вышли выпить кофе. - А какая цель вашей акции? - Мы вышли выпить кофе! - А почему так мало люд...

Опубліковано Юрієм Бирюковим 24 грудня 2017 р.

Нагадаємо, на Майдані Незалежності у Києві противники Міхеіла Саакашвілі, обурені маршами екс-глави Одеської області,  
зібралися на акцію "Кава на Хрещатику". Вони пили гарячі напої та пригощали людей цукерками Roshen. На сторінці у Facebook, присвяченій акції, зазначається, що метою події є показати людям щось інакше від "щотижневих політичних вакханалій та спроби штурму Жовтневого палацу". 

Прес-секретар президента оприлюднив лист Саакашвілі Порошенку

Прес-секретар президента оприлюднив лист Саакашвілі Порошенку

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація