У Держдепартаменті США розповіли про підсумки поїздки Нуланд у Москву

У Держдепартаменті США розповіли про підсумки поїздки Нуланд у Москву

Поїздка Нуланд в Москву не принесла відчутних результатів / Фото: Getty Images

Головною метою поїздки помічника голови Держдепу було обговорення з російською владою подальших кроків із виконання Мінських угод.

Поїздка помічника держсекретаря США Вікторії Нуланд у Москву для зустрічі з представниками російської влади не принесла великих результатів. Про це повідомив представник американського Держдепартаменту Джефф Ратко.

За його словами, головною метою поїздки Нуланд було обговорення з російською владою подальших кроків по виконанню Мінських угод.

Однак, за словами представника Держдепу, переговори в Москві не принесли видимих результатів у питанні деескалації військового конфлікту в Донбасі.

"Нуланд була в Москві для того, щоб обговорити подальші кроки у виконанні мінських угод. Вона активно намагається дати хід Мінським угодам. У нас немає прориву, про який можна було б повідомити, але всі ці кроки є спробою дати хід тим дискусіям, які держсекретар США Джон Керрі вів в Сочі", - заявив Ратко.

Після візиту в Київ Нуланд повідомила, що президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк запевнили Вашингтон у відсутності прагнень відновлювати військові дії на сході України.

США контролюватимуть виконання Мінських домовленостей – Нуланд

США контролюватимуть виконання Мінських домовленостей – Нуланд

Наступна публікація