У Держдепі США назвали точну дату зустрічі Волкера з представником Росії у Мінську

У Держдепі США назвали точну дату зустрічі Волкера з представником Росії у Мінську

Фото: Getty Images

Після візиту до Білорусі спецпредставник США по Україні завітає до Києва.

В рамках переговорів Спеціальний представник США по Україні Курт Волкер відвідає Мінськ, де він зустрінеться з представником уряду Росії для обговорення російсько-українських відносин. Це станеться 21 серпня.

Про це повідомили в офіційній заяві Держдепу США.

Потім Волкер поїде до Вільнюса, Литви, щоб зустрітися з вищими державними посадовими особами і обговорити шляхи розвитку в Україні.

"23 серпня він прибуде до Києва, де приєднається до міністра оборони США Джеймса Маттіса на зустрічах з вищими посадовими особами України. Разом вони будуть обговорювати подальші кроки на дипломатичних переговорах щодо відновлення суверенітету і територіальної цілісності України", – заявили у Держдепі США.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров анонсував зустріч Курта Волкера з помічником президента РФ Владиславом Сурковим під час переговорів у Мінську.

Як повідомили ЗМІ, сторони обговорюватимуть питання врегулювання ситуації на Донбасі і недопущення ескалації конфлікту, зокрема, однією з головних тем стане дотримання Мінських угод Україною і "ДНР" і "ЛНР". Щоправда, тоді ж медіа зазначили, що зустріч має відбутися у Москві.

Повʼязані теми:

Наступна публікація