У "Голосі" спростовують домовленості між Вакарчуком та Садовим. Мер Львова дивується

У "Голосі" спростовують домовленості між Вакарчуком та Садовим. Мер Львова дивується

Фото: УНІАН

Ймовірні домовленості стосувалися мажоритарних округів.

Партія "Голос" заявляє, що її лідер Святослав Вакарчук не домовлявся з мером Львова та лідером "Самопомочі" Андрієм Садовим обговорити об'єднання на мажоритарних округах.

У заяві партії йдеться, що поширена Садовим інформація не відповідає дійсності.

"Політичні ігри та договори за спиною виборців – це стара політика, яка повинна піти в минуле. Нова політика – це прозорість та підзвітність. Обирати повинен виборець. Має звучати його голос", – йдеться у заяві.

Андрій Садовий висловив здивування. За його словами, після ефіру ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1" йому зателефонував Вакарчук і запропонував зустрітись, щоб обговорити тему непоборювання по мажоритарних округах.

"А сьогодні от таке. Святославе, якщо у вас там вкрали доступ до партійного Facebook, то моргни", – написав Садовий на своїй сторінці у соцмережі.

Що це? Вчора після ефіру програми «Право на владу» мені зателефонував Святослав Вакарчук і запропонував зустрітись, аби...

Опубліковано Андрій Садовий Пʼятниця, 14 червня 2019 р.

Напередодні міський голова Львова та очільник партії "Самопоміч" Андрій Садовий заявив, що домовився про зустріч із лідером партії "Голос" Святославом Вакарчуком для обговорення можливого об’єднання і висунення спільних кандидатів на мажоритарних округах. 

Увечері 13 червня в ефірі "Права на владу" Садовий та Вакарчук мали суперечку щодо об'єднання, зокрема сам Садовий вчергове висунув таку пропозицію. Водночас, лідер партії "Голос" заявив очільнику Львова, що його партія є "старою політикою" і вже була у парламенті. 

До кінця місяця КСУ має оголосити, бути чи не бути виборам до Ради в липні

До кінця місяця КСУ має оголосити, бути чи не бути виборам до Ради в липні

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація