У ГПУ обіцяють найближчим часом зареєструвати провадження проти Вілкула

У ГПУ обіцяють найближчим часом зареєструвати провадження проти Вілкула

Олександр Вілкул / Фото: УНІАН

Прокурори протягом літа готуватимуть матеріали. 

Генеральна прокуратура України найближчим часом зареєструє провадження проти нардепа від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула, якого підозрюють у несплаті податків на суму майже в 20 мільйонів гривень

Про це заявив генпрокурор України Юрій Луценко.

За його словами, під час позачергової документальної перевірки податкових справ "опоблоківця" було виявлено розходження між тим, що він сплатив, і сумою, яку він мав сплатити.

"В найближчі дні, одразу після отримання документів із Дніпровської ДФС ми зареєструємо провадження і після цього за час літніх канікул парламенту підготуємо всі необхідні матеріали. Якщо дійсно буде встановлено несплата податків, то народний депутат Вілкул буде відповідати як і інші особи", - наводить "Українська правда" слова Луценка.

Як повідомлялося раніше, Фіскальна служба у Дніпропетровскій області проведела перевірку скандального нардепа "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула стосовно достовірності, повноти нарахування та сплати податків. Вона виявила перевищення статків за 2015 рік  над загальною суммою отриманих особою доходів на сумму 72,9 млн гривень, що призвело до несплати до бюджету податків і зборів  19,6 млн грн. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація