У Кабміні хочуть скасувати публікацію законів в "Урядовому кур'єрі"

У Кабміні хочуть скасувати публікацію законів в "Урядовому кур'єрі"

Фото: УНІАН

Офіційні документи будуть розміщуватися на Єдиному веб-порталі органів виконавчої влади.

Кабінет міністрів виступив за скасування обов'язкового друку законів та підзаконних нормативних актів у газеті "Урядовий кур'єр". Нове рішення посадовці назвали "боротьбою з архаїзмами".

Про це йдеться на Урядовому порталі.

"Боремося з архаїзмами. Уряд ініціював скасування обов'язкового друку законів та підзаконних нормативних актів в газеті "Урядовий кур'єр", - мовиться в повідомленні. 

Урядовці пояснили таку пропозицію недоцільним використанням значних ресурсів, які витрачають на друк та розповсюдження газети. У той час, як вся інформація про закони та підзаконні нормативні акти все одно дублюється на офіційних веб-сторінках органів виконавчої влади.

Уточнюється, що тепер документи Кабінету Міністрів, зокрема й проєкт держбюджету, будуть оприлюднюватися на Єдиному веб-порталі органів виконавчої влади. Відповідну ініціативу незабаром передадуть на розгляд до Верховної Ради.

Нагадаємо, 9 жовтня в Кабміні запустили законопроєкт і акти, які скасують обов'язкову наявність трудових книжок. Тепер українці під час наймання на роботу не зобов’язані подавати роботодавцю такий документ. Інформацію про стаж роботи українці зможуть отримувати онлайн.

Чи можна оформити пенсію без оригіналу трудової книжки

Чи можна оформити пенсію без оригіналу трудової книжки

Повʼязані теми:

Наступна публікація