У Криму знайшли прихований "маєток Путіна" з п'ятьма віллами та вертолітним майданчиком

У Криму знайшли прихований "маєток Путіна" з п'ятьма віллами та вертолітним майданчиком

У Криму знайшовся "маєток Путіна" / Фото: Гроші

Під Сімеїзом "Газпром" володіє розкішним VIP-містечком, яке місцеві знають як "путінська дача". 

Президент Росії Володимир Путін має у Криму й власні інтереси на нерухомість. В кілометрі від селища Паркове біля Сімеїзу знаходиться таємничий об'єкт, який місцеві називають не інакше як "путінська дача", йдеться у сюжеті програми "Гроші".

Як дізналися журналісти, масштабне VIP-містечко під Сімеїзом починав будувати Ільгам Рагімов - один із трьох найліпших друзів Путіна.

Рагімов нібито зводив цю дачу у подарунок для президента, але згодом віллу перекупив "Газпром". Тепер офіційно це - комерційний готель, де за великі гроші можуть відпочивати багаті люди - поки не приїдуть "головні" росіяни.

На дачі журналісти нарахували п'ять окремих вілл, кожна з них обладнана власним басейном. Є на "путінській дачі" і власний огороджений пляж із причалом. Та – у кращих традиціях багатьох можновладців - вертолітний майданчик.

У Путіна в Криму знайшлося VIP-містечко з вертолітним майданчиком

У Путіна в Криму знайшлося VIP-містечко з вертолітним майданчиком

Як відомо, лише офіційно у Путіна та його соратника Дмитра Медведєва в Росії п'ять заміських резиденцій та ще 11 державних баз для відпочинку. Крім того, всією Росією розкидано і продовжується будівництво нових елітних палаців для президента. Як стверджують джерела, загалом їх вже близько 25.

Як повідомлялося раніше, зранку 18 березня Володимир Путін схвалив анексію Криму

Повʼязані теми:

Наступна публікація