У лікарні повідомили про стан постраждалого під час нападу на Вороненкова охоронця

Поранений перебуває у військовому шпиталі.

Стан здоров'я пораненого під час вбивства екс-депутата Держдуми Дениса Ворененкова охоронця – важкий. Про це повідомили ТСН у військовому госпіталі столиці, куди доправили постраждалого.

Черговий хірург приймального відділення зазначив, що охоронця наразі оперують у відділенні невідкладної хірургії. Більше подробиць повідомлять згодом.

Нагадаємо, у центрі Києва вбили колишнього депутата від КПРФ Дениса Вороненкова. У поліції вважають однією з першочергових версій вбивства екс-депутата Державної думи РФ Дениса Вороненкова цілеспрямовані дії Росії

"На сьогоднішній момент ми розуміємо, враховуючи особу загиблого, однією з першочергових версій розглядаємо якраз дії Російської Федерації, спрямовані на знищення цієї особи. Особи, яка давала важливі покази і відігравала ключову роль в процесах, які відбувалися в Україні", - наголосив заступник голови Нацполіції Олександр Вакуленко.

Президент України Петро Порошенко під час наради із силовиками прокоментував вбивство Вороненкова у центрі Києва.  Він назвав це "актом державного тероризму РФ".

Кореспондент ТСН Тетяна Боковня

Повʼязані теми:

Наступна публікація