У Львівській ОДА спростовують інформацію про опечатані ними кабінети і Сала на лікарняному

У Львівській ОДА спростовують інформацію про опечатані ними кабінети і Сала на лікарняному

У Львівській ОДА кажуть, що Сало не на лікарняному / Фото: gbgalsgallery.com

Там кажуть, що голова ОДА виконує свої обов'язки, а кабінети працівників апарату опечатали незаконно.

У Львівській ОДА спростовують інформацію про те, що працівники адміністрації опечатали та залишили свої кабінети, а голова ОДА Олег Сало на лікарняному.

Там запевняють, що робочі кабінети працівників апарату незаконно були опечатані печаткою канцелярії Львівської обласної ради. І в подальшому кабінети були опечатані печаткою Управління майном спільної власності Львівської обласної ради.

А голова Львівської облдержавної адміністрації Олег Сало не перебуває на лікарняному, а виконує свої  робочі обов'язки.

Раніше під будівлею Львівської облдержадміністрації виросли кількаметрові барикади. Щодня збирається молодь. Кожен має чітку громадянську позицію.  

"Організація супротиву на місцях. Тобто люди на різних територіях, в маленьких осередках – місто, селище район, область, організовують власну ієрархію, але шукають власне людей, прибічників народу і лише з тих людей, які мають лідерські організаційні здібності", - каже один з активістів Андрій Данко.



Депутати ж Львівської облради працюють у звичному режимі. Голова облради Петро Колодій пояснює - навіть якщо юридично затвердити Народні Ради, для здійснення самоврядування потрібен доступ до бюджету.

"Бюджет, який є у Львівській області, він є – це близько 10 млрд, які йдуть на Київ, і субвенціями, дотаціями повертається 7. І те, що нам стараються показати, що Львівська область є дотаційною, ці речі і спростовують цифри, які у нас говорять", - каже Колодій.

Нагадаємо, 30 січня у Львові активісти народної самооборони залишили будівлю ОДА, але людей там менше не стало. Будівля перейшла до обласної ради, а пройти туди може кожен охочий, хто знає "кодову фразу".

Люди почали вершити долю країни своїми руками

Люди почали вершити долю країни своїми руками

Повʼязані теми:

Наступна публікація