У мене діти, в мене собаки. Матюкливий Ляшко обурився помилкою з адресою під час обшуку ГПУ

Співробітники ГПУ помилково прийшли до нардепа, переплутавши його будинок з помешканням Клюєва.

Народний депутат від "Радикальної партії" Андрій Лозовий оприлюднив у Facebook фото й відео правоохоронців біля будинку очільника партії Олега Ляшка, які переплутали його помешкання із будинком Андрія Клюєва. Таким чином він відповів на заяву прес-служби ГПУ про те, що правоохоронці не проводять слідчі дії щодо нардепа-радикала, а заяви його соратників про обшук є намаганням пропіаритися на ситуації.

"Співробітники ГПУ і спецназ на порозі у Олега Ляшка сьогодні вранці. Це для тих, хто розповідає, мовляв, у Ляшко піариться і ніхто провести у нього вдома обшук не намагався", - зазначив Лозовий.

Водночас представник правоохоронного органу зазначає, що він вперше у населенному пункті, тому не знає місцерозташування вулиць - саме це стало причиною плутанини. Ляшко вказав рукою, де проживає Клюєв.

Увага, на відео є ненормативна лексика.

Водночас у Генпрокуратурі уточнили, що прийшли з обшуками до помешкань колишніх високопосадовців часів Віктора Януковича Андрія Клюєва і Володимира Сівковича. Як повідомила ТСН.ua прес-секретар Юрія Луценка Лариса Сарган, обшук організовано Управлінням спеціальних розслідувань ГПУ на чолі з Сергієм Горбатюком, який займається справою щодо розстрілів учасників Революції Гідності на Євромайдані у Києві. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація