У Миколаївській облраді жорстоко побилися депутати і боксер

У Миколаївській облраді жорстоко побилися депутати і боксер

Голова "Опоблоку" Володимир Фроленко побився із депутатом Федором Барною, залучивши до цього ще й боксера.

У Миколаєві під час засідання комісії в облраді голова "Опоблоку" Володимир Фроленко побився із депутатом Федором Барною, залучивши до цього ще й боксера. Про це повідомляють "НикВести". 

Під час засідання депутати почали лаятися, при чому Фроленко сказав Барні "закрити рота".

Після цього чоловіки вийшли розібратися у коридор. Двері вестибюлю при цьому заблокували і журналістів не пускали на місце бійки.

Зрештою пресі вдалося прорватися у коридор. Як передає видання, Володимир Фроленко затиснув шию Федору Барні, а ще інший чоловік при цьому бив його. Чоловіком виявився майстер спорту міжнародного класу, боксер Олег Буц.

Після припинення бійки засідання в облраді екстрено закрили. Утім Володимир Фроленко пригрозив заступнику голови облради Андрію Кротову, сказавши: "Андрюхо, ти наступний".

Пізніше обидва депутати прокоментували бійку, передає Novosti.N. Барна заявив, що він не влаштовував бійку із Фроленком, вони "просто обіймалися". А потім до них підійшов боксер і накинувся на Федора Барну. За словами депутата, коли боксер вже пішов, Фроленко вдарив його, за що той його вдарив у відповідь. Барна заперечує сам факт бійки і заяву писати не збирається. А от на запитання, чому в нього розбита губа, відповів, що просто її прикусив.

Глава "Опоблоку" Фроленко, своєю чергою, також сказав, що він із Барною просто обіймався. Крім того, за його словами, із боксера він не знає, і той просто хотів їх розвести.

"В коридорі особливо нічого не було. Був просто конфлікт через те, що Федя (Федір Барна - Ред.) почав захищати начальника департаменту, яка некоректно відповідала депутатам. У коридорі не було ніякої бійки, просто пообнімалися і все. А що там хтось бився? Ми просто міцно стояли, обіймалися", - зазначив Фроленко.

Нагадаємо, раніше в Одесі судове засідання вилилося в розбиті двері, бійку зі сльозогінним газом і перекритий проспект. Понад сотня активістів прийшла в Одесі на засідання господарського суду щодо законності виділення землі воїнам АТО та родинам загиблих. Розгляд справи обернувся на сутички з поліцією та блокування руху проспектом Шевченка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація