У МЗС на інавгурацію Порошенка очікують справжній аншлаг іноземних гостей

У МЗС на інавгурацію Порошенка очікують справжній аншлаг іноземних гостей

У МЗС очікують справжній аншлаг серед іноземних гостей

Свою присутність на урочистому заході вже підтвердили 20 лідерів іноземних держав.

На інавгурацію новообраного президента України Петра Порошенка у МЗС очікують аншлаг іноземних делегацій, йдеться в сюжеті ТСН. 19:30

Розіслано сотні запрошень на рівні керівництва країн світу, і вже 20 лідерів іноземних держав підтвердили свою участь в інавгурації Петра Порошенка. Сполучені Штати на інавгурації представлятиме віце-президент Джо Байден, який прибуде разом із делегацією 7 червня. На попередню інавгурацію – Януковича – США надіслали чиновника нижчого рангу. 

Почесною компанією до України приїдуть лідери країн Європи. Свою присутність на інавгурації вже підтвердили президент Польщі Броніслав Коморовський, президент Литви Даля Грибаускайте, президент Швейцарії Дідьє Буркхальтер, президент Ради Європи Герман ван Ромпей, Генеральний секретар ОБСЄ Ламберто Заньєр. 

МЗС очікує аншлаг іноземних делегацій на інавгурації Порошенка

МЗС очікує аншлаг іноземних делегацій на інавгурації Порошенка

"Підтвердження щодо участі в інавгурації іноземних лідерів продовжують надходити. Очікується безпрецедентно високий рівень участі іноземних делегацій в інавгурації Президента України, який є демонстрацією  як підтримки з їх боку України в цей непростий час, так і виявом особистої поваги до обраного президента", - сказав директор департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ Євген Перебийніс. 

Як вже раніше повідомлялося, Путіна не покликали на інавгурацію Порошенка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація