"У нас склалися нормальні людські стосунки": Луценко прокоментував зустріч із Зеленським

"У нас склалися нормальні людські стосунки": Луценко прокоментував зустріч із Зеленським

Фото: УНІАН

Однак подробиць вирішив не наводити, бо це, на його думку, неприйнятно.

Розмова між президентом Володимиром Зеленським і генеральним прокурором Юрієм Луценком відбувалася в присутності представників команди нового глави держави та була діловою. Про це в інтерв’ю Liga.net заявив керівник Генпрокуратури.

"Це була зустріч, де я напівофіційно звітував про три роки в Генпрокуратурі і що ще потрібно зробити. А також поговорили про основні завдання боротьби з корупцією, як перекрити головні її джерела – держсектор, митницю, рейдерство, афери із землею. Деталі розмови передавати не буду, бо вважаю неприйнятним розголошувати деталі розмови з президентом для ЗМІ", - розповів Луценко. 

Він уточнив, що зустрічався із Зеленським не віч-на-віч. "Були люди з його штабу", - пояснив генпрокурор. При цьому Луценко додав, що більше подробиць про цю розмову має право розкрити чинний глава держави. "Я не хочу передавати деталі нашої розмови. Ми обговорили й інші питання, не тільки пов'язані з Генпрокуратурою. Але тільки він може прийняти рішення про їх розголошення", - заявив він у відповідь на запитання про тему власної відставки.

Також Луценко згадав, що має непогані стосунки із Зеленським іще з часів роботи останнього в "Кварталі". "Не хочу бути тим, хто знедавна голосно говорить про дружбу із Зеленським, але у нас склалися нормальні людські стосунки, ще коли я, як міністр внутрішніх справ, був потрібний на концертах "95 кварталу". Спочатку я був потрібен, а потім мені було цікаво. Мені не все подобається в останніх роках діяльності "95-го", але у нас нормальні людські стосунки. Зараз вони переходять вже у зовсім інший формат", - пояснив генпрокурор.

Штовханина і сльозогінний газ: активісти вимагали відставки Луценка і Авакова

Штовханина і сльозогінний газ: активісти вимагали відставки Луценка і Авакова

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація