У партії "Слуга народу" радили Шевченку не спілкуватися з російським "Першим каналом"

У партії "Слуга народу" радили Шевченку не спілкуватися з російським "Першим каналом"

Фото: УНІАН

Нардеп взяв участь у шоу "Велика гра".

Нардепові від фракції "Слуга народу" Євгену Шевченко, який взяв участь у пропагандистському шоу "Велика гра" на російському "Першому каналі", не рекомендували спілкуватися із каналом.

Про це з посиланням на першого заступника глави фракції Олександра Корнієнка пише Liga.net.

"Чи була у нас заборона на рівні фракції з кимось спілкуватися або не спілкуватися? Чи не була. Чи була рекомендація Євгену не спілкуватися з цим каналом? Була. Він питав, ми сказали свою позицію, що краще цього не робити", - розповів Корнієнко.

Корнієнко повідомив, що також отримував дзвінки з "Першого каналу", але відмовився. За його словами, він не спілкується з російським державним телебаченням.

У понеділок, зі слів нардепа, у фракції вирішуватимуть, що організаційно робити. Корнієнко уточнив, що фракція не може позбавити Шевченка мандата.

Як повідомлялося, нардеп Євген Шевченко, обраний в 76-му окрузі на Запоріжжі, Євген Шевченко взяв участь у пропагандистському шоу "Велика гра" на російському "Першому каналі". Своєю чергою колега Шевченка за фракцією Єлизавета Богуцька в коментарях запитала в нардепа, чи не здається йому, що він нічим не відрізняється від представників партії "Опозиційна платформа - За життя" Юрія Бойка та Віктора Медведчука, які літають до Путіна "з добрих намірів". У відповідь Шевченко написав, що "росіяни вирізали мої тези про Крим". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація