У поліції запевнили, що розслідування замаху на екс-добровольців Окуєву і Осмаєва незабаром закінчиться

У поліції запевнили, що розслідування замаху на екс-добровольців Окуєву і Осмаєва незабаром закінчиться

Фото: УНІАН

 Слідство розслідує два злочини – замах на вбивство двох осіб і незаконне зберігання зброї.

Розслідування кримінальної справи за фактом замаху на життя колишніх бійців-добровольців АТО Аміни Окуєвої та її чоловіка Адама Осмаєва знаходиться на завершальній стадії.

Про це заявив начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко, - пише  "Цензор.нет".

Щоправда, нині, за його словами, мотиви і можливі замовники цього злочину невідомі.

"Слідство розслідує два злочини – замах на вбивство двох осіб і незаконне зберігання зброї. Про обставини скоєння даних кримінальних злочинів Дакар свідчення не давав і не збирається давати. Тому складно говорити про мотиви і можливих замовників. Є підозрюваний, є докази його провини, але поки до кінця розкрутити цей ланцюжок у нас не виходить. Поки інших фігурантів у провадженні немає", - зауважив Крищенко.

Адам Осмаєв дав ексклюзивне інтерв'ю ТСН разом з дружиною Аміною Окуєвою

Адам Осмаєв дав ексклюзивне інтерв'ю ТСН разом з дружиною Аміною Окуєвою

Нагадаємо, стрілянина сталася 1 червня на столичному Подолі. Добровольці батальйону "Київ-2" Адам Осмаєв, якого в Росії звинувачували в підготовці замаху на президента Володимира Путіна, та Аміна Окуєва приїхали на інтерв'ю з начебто французьким журналістом. На зустрічі він дістав пістолет і поцілив в Осмаєва. Його дружина Аміна почала стріляти у відповідь із нагородної вогнепальної зброї та поранила нападника. За її словами, той виявився боягузом, і одразу здався.

Після нападу Нацполіція взяла під посилену охорону Осмаєва і Окуєву, яка повідомила, що замах на життя її чоловіка готувався не вперше.

Повʼязані теми:

Наступна публікація