У Полтаві розпустили міськвиконком та відправили у відставку очільника міста

У Полтаві розпустили міськвиконком та відправили у відставку очільника міста

Фото: УНІАН

Причиною звільнення посадовців стали "антинародні рішення".

Депутати Полтавської міської ради під час чергового засідання сесії проголосували за розпуск міськвиконкому.

Про це повідомляє "Кременчуцька газета".

Як зазначається, за відповідне рішення проголосували 22 депутати, що становить мінімальний кворум (загалом у Полтавській міськраді - 42 депутати).

За словами депутата Олександра Шамоти, який головував на сесійному засіданні, підставою для розпуску стали "антинародні рішення виконкому про підвищення вартості проїзду, надання адрес кіоскам тощо".

Своєю чергою колишній мер Полтави, а нині депутат міськради Андрій Матковський назвав ще одну причину розпуску виконкому - роздача комунального майна приватним підприємствам.

Пізніше місцеве видання "Полтавщина" повідомило, що депутати міськради також достроково припинили повноваження мера Полтави Олександра Мамая через його незадовільну роботу. Депутати підтримали відставку Мамая одноголосно.

Окрім цього депутати міськради звільнили секретаря міськради та заступників міського голови.

Нагадаємо, раніше у Київраді розпустили фракцію "Самопоміч". Також у партії розпочали відкликання депутатів, які голосували за "корупційне рішення" про передачу незаконно захоплених земельних ділянок своєму колезі. Матеріали розслідування передадуть до НАБУ та НАЗК

Повʼязані теми:

Наступна публікація