У ПР давно зрозуміли, хто такий Путін, і порадили йому готуватися до російського Майдану

У ПР давно зрозуміли, хто такий Путін, і порадили йому готуватися до російського Майдану

Ярослав Сухий зрозумів, що в Росії справи йдуть погано / Фото: gazeta.ua

Ярослав Сухий впевнений, що російський президент вічно правити не буде.

Народний депутат від Партії регіонів Ярослав Сухий гостро розкритикував подачу на російському телебаченні сюжету про візит президента Віктора Януковича в Росію, в якому журналіст Дмитро Кисельов заявив, що "справи у Януковича - кепські".

"У Путіна справи теж кепські. Він краще б готувався до російського Майдану. Путін думає, що це йому так просто пройде і він все життя буде царювати", - заявив Сухий "Коментарям".

Він додав, що ні для кого не секрет, що "собою представляє російське керівництво", і ілюзій на цей рахунок вже ні у кого не залишилося.

"Схоже, що це у російських політтехнологів справи погані, якщо вони опускаються до такого дрібного шантажу президента суверенної держави", - зазначив Сухий.

На думку регіонала, автори програми сподівалися зробити постріл, яким би змусили Януковича бути більш поступливим. "Але це холостий постріл, тому що Янукович це не Кучма і не Ющенко. Він більш стійкий, твердий і непоступливий", - упевнений Сухий.

Як повідомлялося, російський тележурналіст Дмитро Кисельов на телеканалі "Росія" дав свою оцінку візиту Януковича в РФ і його зустрічі з російським колегою Володимиром Путіним. Він намалював похмуре майбутнє України поза Митним союзом і, по суті, висміяв президента України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація