У Путіна відреагували на слова спікера Держдуми про "вихід зі складу України кількох областей"

У Путіна відреагували на слова спікера Держдуми про "вихід зі складу України кількох областей"

Фото: pixabay.com

Депутат Гончаренко написав заяву в СБУ на В'ячеслава Володіна.

Речник президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков назвав "оціночним" висловлювання спікера Держдуми РФ В'ячеслава Володіна про "відділення кількох областей" від України.

Про це повідомляє "Інтерфакс".

Відповідаючи на запитання, чи поділяють цю думку в Кремлі і чи є воно думкою вищого керівництва РФ, Пєсков сказав: "Зовнішня політика РФ формулюється згідно з Конституцією президентом і реалізується як інструментарій МЗС".

Тим часом народний депутат України від "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко подав заяву в Службу безпеки України (СБУ) на В'ячеслава Володіна.

"Вважаю, що СБУ повинна негайно відкрити кримінальне провадження щодо загрози територіальній цілісності нашої країни і оголосити в міжнародний розшук Володіна. Цей пан має стати нев'їзним в жодну пристойну країну світу", – написав Гончаренко в Facebook.

Подал заявление в СБУ на Вячеслава Володина Спикер Госдумы России Вячеслав Володин заявил, что из-за «национализма и...

Опубліковано Олексієм Гончаренком Понеділок, 2 грудня 2019 р.

Як повідомлялося, днями спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін пригрозив Україні "відділенням кількох областей". Таку заяву було оприлюднено на офіційному сайті "Держдуми". У відповідь міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков назвав Володіна "дурнем". На думку українця, такі заяви росіянина вкотре демонструють, що насправді приховується під кремлівськими ідеологемами про "єдиний народ" і "русский мир".

У Держдумі РФ одноголосно ухвалили заяву про загострення ситуації в Україні

У Держдумі РФ одноголосно ухвалили заяву про загострення ситуації в Україні

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація