У Раді почали збір підписів за позбавлення громадянства і видворення Боровика

У Раді почали збір підписів за позбавлення громадянства і видворення Боровика

Фото: УНІАН

Збір підписів відбувається через нещодавню наругу Боровика над прапором України.

У Верховній Раді народні депутати почали збирати підписи за відставку, позбавлення громадянства та депортацію в. о. заступника голови Одеської області Олександра Боровика.

Про це на своїй сторінці на Facebook повідомив народний депутат Євген Дейдей.

"Сьогодні у Верховній Раді досить успішно стартував збір підписів на підтримку Постанови про відставку Олександра Боровика. Не тільки я, а й переважна більшість моїх колег не змогли змиритися з тим, наскільки зухвало і гордовито в. о. заступника голови Одеської обласної державної адміністрації дозволяє собі паплюжити Державний Прапор України", - написав нардеп.

Також Дейдей сподівається, що сам президент України відреагує на цю подію, а постанова набере потрібну кількість підписів і Боровика "викинуть" і змусять відповідати перед законами України.

Нагадаємо, 8 квітня Олександр Боровик в честь протесту проти влади Одеси опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі зображення статевих органів на жовто-блакитному тлі. Через кілька днів публікація була видалена.

Раніше повідомлялося, оголошеного депутатом Одеської міськради, заступника керівника області Олександра Боровика винесли з зали засідань. Це сталося після того, як Боровик виголосив з трибуни промову, в якій заявив, що у нього вкрали перемогу на виборах мера. У зв'язку з цим він запевнив, що буде жорстко опонувати діючої міської адміністрації.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація