У Раді створили найбільше міжфракційне об’єднання. Воно захищатиме сімейні цінності

У Раді створили найбільше міжфракційне об’єднання. Воно захищатиме сімейні цінності

Фото: Верховна Рада України

До складу цього об’єднання хочуть увійти близько 300 нардепів.

У Верховній Раді оголосили про створення найбільшого міжфракційного об’єднання "Цінності, Гідність, Родина", яка має на меті захищати сімейні цінності.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив нардеп від "Слуги народу" Святослав Юраш.

"Сьогодні у Верховній Раді України оголосили про створення найбільшого міжфракційного об‘єднання "Цінності, Гідність, Родина". На ціннісний і сімейний заклик відгукнулись понад 300 депутатів. Себто, конституційна більшість з усіх фракцій та груп українського парламенту. Щоб хоч щось об‘єднало увесь парламент", - написав він.

За його словами, кожна фракція матиме співголову у цьому об’єднанні. Від "Слуги народу" буде сам Юраш, від "Батьківщини" - Сергій Тарута, від ОПЗЖ – Олег Волошин, від "ЄС" - Михайло Бондар, від групи "За майбутнє" - Ірина Костанкевич, від групи "Довіра" - Олександр Ковальов, а від позафракційних депутатів – Оксана Савчук. Юраш зазначив, що "консервативне крило" фракції "Голос" запропонує свого співголову найближчим часом.

"Метою міжфракційного депутатського об’єднання є захист вічних цінностей українського суспільства і протидія спробам знищити фундаментальне природне право в ім’я політичної моди; підготовка та прийняття законів, які сприятимуть зміцненню родинних цінностей, принципів гідного суспільства та вихованню на основі сімейних цінностей дітей та молоді; а також популяризація та донесення широкого спектру світової консервативної думки до української інтелектуальної спільноти", - пояснив нардеп.

Камінг аут. Мушу признатись Вам всім, що я прихильник вічних цінностей. В молодості пройшов через усі стадії...

Опубліковано Sviatoslav Yurash Пʼятниця, 17 січня 2020 р.

Нагадаємо, 18 вересня у Раді створили міжфракційне депутатське об’єднання "Економіка.Now". Співголовами об’єднання обрано депутатку від "Батьківщини" Ольгу Бєлькову, депутата від "Голосу" Ярослава Железняка і депутата від "Слуги народу" Дмитра Наталуху.

Кнопкодавство у Верховній Раді від 16 січня стало кримінальним злочином

Кнопкодавство у Верховній Раді від 16 січня стало кримінальним злочином

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація