У Розенка виникло "багато питань" до пенсійної реформи, яку піарить Гройсман

У Розенка виникло "багато питань" до пенсійної реформи, яку піарить Гройсман

Фото: УНІАН

До обговорення реформи віце-прем'єр міністр порадив долучити велике коло експертів.

29 травня в ході засідання Національної тристоронньої соціально-економічної ради, віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко заявив, що має багато питань до проекту пенсійної реформи.

Про це повідомляє інформаційне агентство Interfax-Україна.

"Всі ми бачимо, ні для кого не секрет, що до цього варіанту пенсійної реформи є дуже багато зауважень, в тому числі у міністрів, у народних депутатів, у експертів, фахівців. Я вважаю, що проект пенсійної реформи має бути суттєво доопрацьований", - розповідає Павло Розенко.

Віце-прем'єр додає також, що до обговорення пенсійної реформи потрібно долучити багатьох експертів, представників профспілок і роботодавців, які ще не бачили реформу.

"Я хотів би побачити майбутнє пенсійної системи, тому що, на мій погляд, законсервувати солідарну систему і навести там порядок - цього мало", - зазначив Розенко.

Нагадаємо, що 17 травня кабінет мінстрів України схвалив законопроект про реформу пенсійної системи. Це означає, що якщо Рада затвердить проект до 15 липня, то пенсіонери отримають підвищені виплати вже з 1 жовтня цього року.

Катастрофа чи революція: уряд запропонував варіант пенсійної реформи

Катастрофа чи революція: уряд запропонував варіант пенсійної реформи

Повʼязані теми:

Наступна публікація