У штабі Гриценка розповіли про виявлення прослуховування

У штабі Гриценка розповіли про виявлення прослуховування

У штабі Гриценка розповіли про виявлення прослуховування

Фото: скриншот з відео

Нардеп Чумак закликав інших кандидатів перевірити приміщення своїх штабів тощо.

У штабі кандидата в президенти Анатолія Гриценка знайшли пристрої для прослуховування.

Про це заявив позафракційний нардеп, лідер громадянського руху "Хвиля", голова виборчого штабу Гриценка Віктор Чумак  під час засідання Верховної Ради, показавши пристрої з дротами.

"Ці 5 пристроїв були знайдені у штабі кандидата в президенти Анатолія Гриценка. Це пускові пристрої, які запускають відео або аудіозапис. Ці пристрої можуть бути і в цьому приміщені", - сказав Чумак.

Також Чумак висловив сумнів, що такі пристрої може поставити якась приватна правоохоронна структура.

"Думаю, що без втручання держави тут не обійшлося. Але до кого звертатися? До генпрокурора, до керівника СБУ, який прослуховує тут практично всіх депутатів? Або генеральний прокурор, який розказує якісь дивні речі?" - сказав нардеп.

Водночас Чумак закликав штаби усіх кандидатів у президенти перевірити "уважно все навколо".

Звідки береться "чорнуха" та хто за нею стоїть

Звідки береться "чорнуха" та хто за нею стоїть

Опубликовано Viktor Chumak/Віктор Чумак Среда, 6 февраля 2019 г.

Нагадаємо, раніше кандидат у президенти України, колишній міністр оборони Анатолій Гриценко в інтерв'ю журналістові Дмитру Гордону, відповідаючи на питання, чому він не взяв участь в АТО у 2014 році, розповів, що його військова спеціальність на той час була не затребувана. При цьому Гриценко заявив, що не ховав свого сина від військової служби, "як Порошенко, Луценко, Турчинов та Пашинський".

Очільник Генеральної прокуратури України Юрій Луценко зажадав від Анатолія Гриценка вибачень за образу на адресу його сина, давши політику для цього 24 години. Після цього Гриценко перепросив у сина Луценка, проте генпрокурора звинуватив у патологічній брехні. Політик запевнив, що давно не поважає очільника ГПУ і не чекає від нього вибачень.

Своєю чергою нардеп Ірина Луценко подала до суду позов проти Гриценка на 2,5 млн грн. Вона додала, що разом із чоловіком, гепрокурором Юрієм Луценком, самостійно купляли каску, бронежилет і намети для сина, так само вони разом із волонтерами привозили продукти на фронт. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація