У штабі Зеленського заявили, що готові оскаржувати результати виборів

У штабі Зеленського заявили, що готові оскаржувати результати виборів

Фото: Associated Press

Водночас там сподіваються, що робити цього не доведеться.

У штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського заявили, що готові до оскарження результатів першого туру президентських виборів.

Про це заявив керівник передвиборчого штабу Зеленського Іван Баканов на прес-конференції, передає Інтерфакс-Україна.

"Звичайно ж, ми готові оскаржити результати виборів. У нас є для цього прекрасна команда, яка вже брала участь в оскарженні результатів виборів 2004 року, ми вміємо це робити", - сказав він.

Він додав, що зважаючи на результати соціологічних досліджень, якщо Зеленський не вийде до другого туру, то, на думку команди кандидата, це буде свідчити про масштабні фальсифікації.

Разом з тим Баканов висловив сподівання, що цього не станеться, а рівень суспільства зріс і масових фальсифікацій не буде.

"Але маніпуляції, звичайно ж, очікуються. Це черги на виборчих дільницях, ті фейки, які запускаються, наприклад, про присутність воєнкомів на виборчих дільницях", - зазначив керівник штабу.

Нагадаємо, від 31 грудня 2018 року в Україні офіційно стартувала президентська кампанія. Кандидати у президенти могли подавати документи на розгляд до Центральної виборчої комісії. Процедура реєстрації завершилась 3 лютого. Офіційно ЦВК зареєструвала 44 кандидати у президенти.

Самі вибори призначені на 31 березня 2019 року. Про кандидатів, які візьмуть участь у президентських перегонах, читайте за посиланням. Також ТСН.ua пропонує ознайомитись із їхніми деклараціями за 2017 рік, а ще зробив великий спецпроект, де максимально просто і з гумором відповідає на найбільш популярні запитання щодо виборів.

Зеленський ексклюзивно розповів про повернення Криму, мову та боротьбу з корупцією

Зеленський ексклюзивно розповів про повернення Криму, мову та боротьбу з корупцією

Зазначимо, 31 березня, у День виборів нового президента України, ТСН проведе 7-годинний марафон.

Марафон розпочне Марічка Падалко інформаційними випусками о 12.00 та 15.00 зі студії ТСН. О 18.00 про поточну ситуацію повідомить Юлія Бориско. А о 19.30 розпочнеться спецвипуск "Вибір країни", який вестимуть одразу троє ведучих.

Він триватиме в ефірі "1+1" до 21.30, після чого продовжиться на інтернет-майданчиках ТСН – в YouTube та Facebook, а після завершення шоу "Голос країни" знову повернеться в ТБ-ефір і транслюватиметься до 01.00.

Протягом усього дня команда ТСН розповідатиме про ситуацію на виборчих дільницях, порушеннях під час голосування, чергуватиме у штабах кандидатів президентів та покаже їхню реакцію на поточні результати. Кореспонденти ТСН працюватимуть у всіх регіонах України, а також за кордоном – у Вашингтоні, Берліні та Брюсселі

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація