У "Слузі народу" розповіли, де та за скільки святкуватимуть новорічний корпоратив

У "Слузі народу" розповіли, де та за скільки святкуватимуть новорічний корпоратив

Фото: УНІАН

Фінансувати захід будуть спонсори.

Нардепи із фракції "Cлуга народу" святкуватимуть новорічний корпоратив у нічному клубі, який розташований в центрі Києва. Вартість вечірки обійдеться приблизно в мільйон гривень.

Про це розповів перший заступник голови фракції Андрій Корнієнко в інтерв’ю журналісту Андрію Павловському.

Корнієнко уточнив, що новорічний корпоратив партія проведе в одному з найдорожчих київських нічних клубів CHI. Окрім "слуг народу", на вечірці будуть представники Офісу президента і Кабінету Міністрів України.

Журналіст вважає, що одного мільйона для такої вечірки буде замало. За його підрахунками, проведення корпоративу коштуватиме в два або три рази дорожче. При цьому Корнієнко заявив, що для святкувань будуть використані гроші спонсорів, які жертвують гроші на діяльність партії.

Новогодний корпоратив Слуг народа обойдется спонсорам партии порядка миллиона гривен, заявил в эксклюзивном интервью...

Опубликовано Андреем Павловским Пятница, 13 декабря 2019 г.

Зазначимо, що CHI by Decadence House - це один із найдорожчих і найпопулярніших закладів Києва. Розташований у Печерському районі столиці. 

Як повідомлялося раніше, на новорічні та різдвяні свята українці відпочиватимуть по чотири дні поспіль. У Києві офіційне святкування Нового року на Софійській та Контрактовій площах триватиме від 14 грудня до 19 січня. Киян та гостей міста чекають концерти відомих артистів, народні гуляння й розваги, фудкорти, ярмарки і дві новорічні ялинки, які засвітять традиційно 19 грудня о 19:00, у день святого Миколая. 

Ялинка в кристалах і Санта на острові: світ стрімко огортає різдвяним настроєм

Ялинка в кристалах і Санта на острові: світ стрімко огортає різдвяним настроєм

Повʼязані теми:

Наступна публікація