У "Слузі народу" заявили, що Маркарова залишиться на посаді міністра фінансів

У "Слузі народу" заявили, що Маркарова залишиться на посаді міністра фінансів

Фото: УНІАН

У Зеленського не збираються міняти міністра фінансів.

Очільниця міністерства фінансів Оксана Маркарова збереже свою посаду в новому складі Кабінету міністрів.

Про це 29 серпня повідомив народний депутат Давид Арахамія, який сьогодні може бути обраний керівником фракції "Слуга народу", передає "Інтерфакс-Україна".

"Наскільки я знаю, Маркарова точно залишиться. Вона професійна людина, нам треба готувати бюджет", - сказав він.

Раніше повідомлялося, що на міністра фінансів розглядають трьох кандидатів, зокрема і чинну очільницю цього відомства Оксану Маркарову. Зокрема президент України Володимир Зеленський також говорив, що йому подобаються кілька міністрів з теперішнього Кабміну.

Зазначимо, що 29 серпня відбувається перше засідання новообраної Верховної Ради. Протягом цього робочого дня парламентарі пообіцяли розглянути та ухвалити до 100 законопроектів.

До парламенту 9-го скликання пройшли п’ять партій. За результатами голосування за партійними списками і за мажоритарними округами партія “Слуга народу” отримала коаліційну більшість - 254 мандати,"Опозиційна платформа - За життя" - отримала 54 мандати,"Батьківщина", зі свого боку, отримала 26 мандатів, "Європейська солідарність" - 25, "Голос" - 20. Ще 10 отримали представники інших партій, 46 депутатів були обрані як самовисуванці. 26 місць в парламенті, як і в минулому скликанні, залишаться пустувати через неможливість провести вибори на окупованих Росією територіях.

Міністр фінансів Оксана Маркарова дала ексклюзивне інтерв'ю ТСН

Міністр фінансів Оксана Маркарова дала ексклюзивне інтерв'ю ТСН

Повʼязані теми:

Наступна публікація