У Вінниці знайшли школярку, яка нібито надсилала нардепу Шахову пікантні фото

У Вінниці знайшли школярку, яка нібито надсилала нардепу Шахову пікантні фото

Фото: ТСН

Шахову вже встигли приписати роман з неповнолітньою школяркою, проте сама дівчина спростувала це та наголосила, що листування побачила лише в Інтернеті.

У вінницькій школі кореспондент ТСН знайшла ту саму Діану Бекетову, з телефону якої приходили інтимні фото народному депутату Сергію Шахову.

Народного обранця Сергія Шахова спіймали за пікантним листуванням на робочому місці у парламенті вчора, 26 травня, однак він запевнив, що це лише жарт його "старого товариша".

Дівчина розповіла, що все це брехня, та вона навіть не бачила цього листування.

"Я була шокованою. Я про все дізналася з інтернету. Це підло, тому що, людина яка допомагає, отримує погану славу. Я це листування навіть не бачила. Але я не вважаю, що там щось таке є. Це друзі дитинства і що тут такого", – розповіла школярка.

Своєю чергою, тато дівчини Юрій Бекетов захвалює нардепа та каже, що він допомагає їм давно та вже не перший рік пересилає кошти для його матері, у якої хвороба Альцгеймера.

"Сергій Шахов  дуже хороша людина. Це друг дитинства. Ми з одного міста – Стаханова. Ця людина довгий час допомагає нашій родині. Він переводить гроші, допомагаючи моїй мамі. Зараз вони біженці і ми їх забрали сюди до Вінниці. Це мама моя Ізольда Бекетова і брат. Вони інваліди. І Сергій Шахов допомагає нашій родині. Чому я спілкувався зі сторінки дочки – немає у мене хорошого телефону. І те, що там було писав я. Він допомагає багатьом сім'ям і моїй в тому числі", – розповів Бекетов.

Головна героїня історії Діана додає, що нардеп дуже давно допомагає їм, проте, дівчина й досі не запам'ятала ім'я "помічника" та назвала нардепа Віктором, а не Сергієм.

"Є така сім'я Ісаєвих. У них дев'ятеро дітей: двоє їхніх і семеро прийомних (і семеро хворіють на СНІД). І дядько Вітя, ой, дядько Сергій, він допомагає не тільки нам, а й їм. Він дуже добрий. Це все дуже дивно якось так вийшло", – каже Діана.

Друг нардепа Юрій також додав, що кожного місяця чиновник надсилає їм півтори тисячі гривень.

"Взяв свою половину, а іншу половину скинув своєму брату", – додає Юрій.

В історії багато чого не сходиться. За словами нардепа, Діану удочерили, проте за словами Юрія – це його рідна донька.

Також Сергій Шахов розповідав, що з Бекетовим не бачився років вісім, проте Юрій розповів ТСН, що зустрічався з нардепом рік тому.

"Бачилися, напевно, рік тому. Ось якраз коли він став народним депутатом, я зустрічався з ним у Києві. Так, ми довго з ним не бачилися, але останнього разу ми зустрічалися десь в червні або липні місяці", – додав Юрій.

Сьогодні, 26 травня, також з'ясувалося, що фотографії листування нардепа Сергія Шахова опублікував журналіст Олександр Дубінський.

За його словами, наступного дня після інциденту, у Верховній Раді з'явилися люди, які намагаються відстежити, хто "злив" журналісту фотографії депутата провладної партії Шахова, який листувався нібито з коханкою.

"Для цього дивні люди – ведуть зйомку журналістів. "Тихарі" на трибуні преси, я так розумію, це ще один доказ "нечуваної свободи слова", про яку нещодавно говорив президент", – написав Дубінський.

Журналісти знайшли таємну листувальницю нардепа Шахова, яка надсилала йому “пікантні” фото

Журналісти знайшли таємну листувальницю нардепа Шахова, яка надсилала йому “пікантні” фото

Повʼязані теми:

Наступна публікація