Україна нічого не отримає, провівши вибори на Донеччині - популярний блогер

Україна нічого не отримає, провівши вибори на Донеччині - популярний блогер

Ілюстрація / Фото: vk.com/Сводки от ополчения Новороссии

Відомий блогер вважає вибори на Донеччині "потьомкінськими".

Проведення виборів до кінця року на Донбасі неможливе.

Таку думку в інтерв'ю ТСН.ua висловив відомий блогер і журналіст, а в минулому прокурор Сергій Іванов, який тривалий час прожив в Луганську.

"Для дотримання формальних процедур, звичайно, можна створити певні умови, які відповідали б закону України про вибори. По суті справи, Україна нічого не отримає, провівши там вибори. Це будуть "потьомкінські" вибори, і вони будуть забезпечені не стільки Україною, скільки Росією. Там, на окупованих територіях? все залежить від Росії", - зазначив блогер.

Він також стурбований тим, що Україна, на його думку? абсолютно ніяк не впливає на процеси на Донбасі і вже третій рік українські мешканці Донецької та Луганської областей перебувають повністю у російському дискурсі.

Нагадаємо, що для повернення Донецька і Луганська під контроль України необхідно позбавити громадянства людей українського олігарха Ріната Ахметова і облаштувати поблизу Луганська – на кордоні з Росією - стіну. Про це заявив відомий блогер і журналіст, а в минулому прокурор Сергій Іванов, який тривалий час прожив в Луганську.

Повʼязані теми:

Наступна публікація