"Україна впала, а Білорусь ще тримається" – Лукашенко зробив резонансну заяву

"Україна впала, а Білорусь ще тримається" – Лукашенко зробив резонансну заяву

Фото: Associated Press

Лукашенко висловив переконання, що опоненти влади мовляв роблять усе, щоб зламати Білорусь.

Олександр Лукашенко заявив, що його опоненти мовляв прагнуть зламати Білорусь і розхитати громадян. На його думку, Україні не вдалося встояти і нібито, з його слів, країна впала.

Про це повідомляє "БЕЛТА" у Telegram-каналі.

З його слів, "громадян розхитують, щоб знайти щось проти влади". Це мовляв, на думку Лукашенка, дозволить опонентам влади "знести голову. А голова - це президент".

"Усе робиться для того, щоб зламати країну. Україна впала. По периметру всі пострадянські республіки розвалилися, а ось ця Білорусь ще тримається. Вони ж чудово розуміють, вибачте за нескромність мою, що тримається переважно завдяки тому, що цей Лукашенко заважає. Тому його треба звалити", - висловився Лукашенко.

Нагадаємо, Олександр Лукашенко впевнений, що зовнішні сили нібито мають намір розхитати ситуацію в країні. Але, як заявив, влада реагуватиме, зокрема, з урахуванням досвіду України. 

Своєю чергою, лідерка білоруської опозиції Світлана Тіхановська заявила, що Олександр Лукашенко буде змушений піти з посади у найближчі місяці. За її словами, це станеться через міжнародний тиск. 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Україна припиняє вести перемови з Лукашенком як очільником Білорусі

Україна припиняє вести перемови з Лукашенком як очільником Білорусі

Повʼязані теми:

Наступна публікація