Українці Австралії першими в світі розпочали голосування на парламентських виборах

Дільниця в Канберрі відкрилася о першій ночі за київським часом.

В Австралії вже годину активно голосують українці на позачергових виборах до Верховної Ради України.

Виборча дільниця №900001 в Канберрі в приміщенні Посольства України в Австралії відкрилася о восьмій ранку за місцевим часом. У Києві на той час була перша година ночі.

Перші у світі голосують українці Австралії на єдиній виборчій дільниці Зеленого континенту в Канберрі. Тому без пам’ятного фото - ніяк) Члени нашої чудової ДВК завжди готові допомогти тим, хто подолав немалі відстані аби віддати свій голос.

Опубліковано Посольство України в Австралії / Embassy of Ukraine in Australia Субота, 20 липня 2019 р.

О другій ночі за Києвом і о восьмій за місцевим часом відкрилися виборчі дільниці в столиці Японії Токіо та столиці Республіки Корея Сеулі. А завершиться голосування за кордоном на дільниці в американському Сан-Франциско о 6:00 за київським часом 22 липня.

Напередодні повідомлялося, що в Посольстві України в Індії зіпсували всі бюлетені для голосування на парламентських виборах.

За даними ЦВК, загалом за кордоном розташовані 102 виборчі дільниці.

Нагадаємо, у неділю, 21 липня, українці голосуватимуть за нову Верховну Раду. Виборчі дільниці в Україні відчиняться о 8:00, а зачиняться о 20:00. Кожному виборцю видаватимуть по два бюлетені – за нардепів-мажоритарників та партії. Тим, хто змінив місце голосування без зміни виборчої адреси, а також українцям за кордоном видаватимуть по одному бюлетеню – зі списком 22 партій.

Згідно із даними Державного реєстру виборців, кількість виборців становить 29,9 млн осіб, зокрема на закордонних виборчих дільницях – майже 444 тис. осіб.

У 7 селах Донеччини виборчі дільниці не відкриють через небезпеку обстрілів

У 7 селах Донеччини виборчі дільниці не відкриють через небезпеку обстрілів

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація